Delena vs Stelena

marți, 17 aprilie 2012

Mesaj lasat de Bill Condom, [regizorul Breaking Dawn p 1, 2] pe Twitter


Hello Twihards! 

Va salutam din Los Angeles,unde lucram din greu la ZORI DE ZI - PARTEA A II-A. Nu ne vine sa credem ca a trecut un an de cand am terminat filmarile in Vancouver,avand in vedere ca pentru cei care lucreaza in camera de editare,munca nu s-a oprit niciodata.

Un film e ca un puzzle,cu fiecare piesa - fiecare scena,oricat de scurta ar fi ea - trebuie sa sa potriveasca cu celelalte din jur.Puzzle-ul nostru se apropie de final si peste cateva saptamani ne vom intoarcem in nord pentru a filma niste scene aditionale - ultimele piese.Nu filmam scene noi sau dialoguri,doar niste chestii tehnice cu niste membrii ai cast-ului si cascadorii.

De abia astept sa ma intorc pe platouri alaturi de prietenii pe care mi i-am facut in aventura Twilight,precum Guillermo Navarro,directorul nostru de imagine si echipa lui.Si da,Rob si Kristen vor fi si ei acolo,pentru a-si pune pentru ultima data acele lentile de contact aurii...

Ma bucur sa va anunt ca nu peste mult timp veti avea un nou trailer de analizat.Si asteptati numai sa vedeti primele postere promotionale -- n-ati mai vazut vreo imagine Twilight ca acestea pana acum.Apoi va veni 16 noiembrie,iar filmul final va fi al vostru!

Pana atunci,va urez o primavara frumoasa si voi reveni curand!

Bill

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu