Delena vs Stelena

duminică, 22 aprilie 2012

The Vampire Diaries 3x19 'Heart of Darkness' Recap



Ok, acesta este primul recap pe care il fac, deci cu siguranta nu va avea un rezultat atat de bun. 


La inceputul episodului, scumpa noastra Elena ii face o vizita lui Alaric, care pare plictisit de moarte, aducandu-i ceva lucruri care i-ar putea folosi cat timp ramane in acea incapere infricosatoare de la subsol. Cei doi poarta o conversatie interesanta, prin care Elena ii spune ca va pleca cu Damon in Denver pentru a-l lua pe Jeremy inapoi acasa. Aceasta calatorie a fost planuita de insusi Stefan, pentru a o ajuta pe Elena sa-si descopere adevaratele sentimente pe care i le poarta lui Damon. Inainte de a pleca, au loc priviri dubioase in tabara Stelena, Stefan fiind oarecum gelos. Ei bine, Stefan, nu-ti va placea de vei afla ce s-a intamplat in aceasta calatorie.

Sa revenim la povestea noastra. Caroline ajunge la scoala, unde il intalneste pe Matt, care o ajuta pe Rebekah cu pregatirile pentru dansul anilor '20, nu '70, asa cum planuia mica noastra 'Vampire Barbie'. Acestea doua se cearta, se contrazic, dar cu ajutorul lui Matt, Rebekah iese invingatoare. Caroline pleaca, iar Matt o urmeaza, purtand o conversatie cu ea - si de aici aflam ca totul a fost teatru, nimic adevarat. El doar o tinea ocupata pe Rebekah.
Intre timp, Stefan poarta o conversatie deschisa cu Alaric, spunandu-i ca va recurge la metode drastice daca 'after-ego-ul' sau nu cedeaza si ii spune unde a ascuns tepusa; si aici citez "Nu conteaza prin ce trec...Ca s-o aduc inapoi- sa ma lupt cu pofta de sange, incercand sa-mi castig iar controlul asupra vietii. Nimic din astea nu conteaza daca are sentimente pentru altcineva." . Well, well, acest impresionant citat ii este special dedicat Elenei care incearca sa impuste doi iepuri deodata si va sfarsi sa-i piarda pe amandoi.

 Apropo de Elena, Elena si Damon mai exact, ei bine in tot acest timp cat Stefan si-a marturisit sentimentele, cei doi sunt inca pe drum, intr-o masina inchiriata, apoi ajung la Jeremy care juca base-ball.













Nu le ia mult sa afle ca umbla cu persoane nepotrivite, mai precis cu prea cunoscutul Kol, care il loveste cu toata ura pe Damon folosind o bata, cu care este injunghiat la randul lui de catre Damon.














Parasesc locul unde l-au lasat pe Kol, injunghiat, unde putea sa-l gaseasca oricine si ajung la un motel, unde se cazeaza si incearca sa o contacteze pe Rose, care isi face aparitia imediat.













Dam o pagina inainte si ajungem la Caroline si Tyler, intre care au loc scene fierbinti.
Intre timp, Matt o conduce acasa pe Rebekah, care atunci cand intra in casa o caseste pe Esther, mama sa care ii spune ca va muri.












Sa ne intoarcem la motel, unde cei trei vorbesc cu Rose, care le spune despre Mary Porter, cea care a transformat-o. Pe langa acest lucru, Rose ii spune niste chestii ciudate despre Damon si Elena, de parca ar sti ce se va intampla in viitor si ca va incerca sa o localizeze pe Mary.

Acum revenim la Alaric si Stefanel care nu mai are rabdare sa gaseasca tepusa..Cei doi poarta inca o conversatie sincera, dupa care apare hibridul nostru, Klaus care il omoara pe Alaric. Din fericire purta inelul.



























La scurt timp dupa incident, Stefan il suna pe Damon sa-i dea vestea. Damon ii spune ca este blocat intr-un motel impreuna cu Elena si Jeremy pana Rose le raspunde. Apoi ii inchide brusc si il lasa pe Stefanel cu ochii in soare, ingrijorat la maxim pentru Elena 8-|












Exact inainte sa intre Damon, Jeremy o intreaba pe Elena ce se intampla intre el si ea, insa nu are timp sa raspunda deoarece el intra pe usa, tinand in mana o cutie cu ... ceva.














Sa trecem la Rebekah si Esther, care poarta o conversatie de la mama la fiica, una foarte sincera de fapt, apoi ea cade. Chiar atunci intra Klaus, care are o privire ciudata, una chiar de parere de rau de fapt. In fond, era mama lui, nu?







Revenim la iubaretii nostrii, Tyler si Caroline, care se trezesc imbratisati. Vorbesc pentru putin timp, in care Caroline ii spune lui ca multe s-au petrecut cat timp a fost plecat, iar lui Damon nu ii pasa decat sa-l omoare pe Klaus, indiferent daca moare si Tyler.


Acum, copii, trecem la lucruri serioase: Cele 5 minute de paradis. Deoarece sunt scene foarte importante si pentru mine, nu am sa folosesc capturi, ci gif-uri pe care am sa le explic, totodata am sa le si comentez. Pentru cei interesati am o postare absolut HOT cu Delena AICI. Deoarece am fost foarte incantata de aceasta parte a episodului... se poate sa fi exagerat putin... :D
Ok, Let's go back to the story
Damon iese din baie, [HAWT] fara camasa, incheindu-se la pantaloni, ia o sticla de pe masa, in timp ce Elena il aude si se trezeste


Isi pune camasa pe el (:-<) apoi se aseaza sa bea, iar draga noastra Elena il priveste, mai bine zis il scaneaza, il masoara din priviri, il priveste asa cum nu a mai facut-o niciodata, de parca ar fi cel mai minunat lucru pe care l-a vazut ea vreodata, de parca ar avea niste ochi noi, cu care poate vedea clar lucrurile, in toata splendoarea lor :X
     

El o vede holbandu-se la el..da, o vede. Din un motiv anume, atunci cand issi da seama ca a fost prinsa, inchide ochii, apoi fara sa mai ezite ii deschide din nou, privindu-l, chemandu-l efectiv la ea din priviri.


Daaaa... si el se ridica si merge, merge pana la ea si se aseaza cu grija langa ea, privind-o.
Elena incepe conversatia, inca privindu-l cu admiratie... (cine nu ar face asta?)
Pentru a aminti hmm, cititorule, citez un dialog:
''-Nu mi-ai spus niciodata ce ai facut pentru Rose
-Nu a fost despre tine
-De ce nu ii lasi pe oameni sa vada binele din tine?
-Pentru ca atunci cand oamenii vad bine,spera spre bine. Si nu vreau sa traiesc cu asteptarile celorlalti."
Done, acum inca cateva gif-uri ca sa pot prezenta continuarea..
Elena se intoarce, iar Damon, vreau sa adaug ceva :)) uitati aici cum se uita in decolteul ei, apoi isi linge buzele. Isi doreste atat de mult sa o sarute 8->
Lasa mana jos si i-o atinge pe a lui. Ei bine, copii, aici incepe toata actiunea.
El ii simte mana langa a lui, apoi i-o atinge, i-o mangaie usor. Ati vazut presiunea cu care rasufla Elena? Acesta esste un semn ca este foarte emotionata.
 
Apoi, dintr-o data, sare din pat si iese afara. Damon merge dupa ea.
Si aici s-a produs inevitabilul. Va las pe voi sa trageti concluzii despre cele intamplate.



Apoi, mda apare Jeremy...FUCK
-.- Go back to sleep, dude -.-



Asa si apoi vine Jeremy... si le spune ca Rose a gasit-o pe Mary care traieste in Kansas si ei 
pornesc la drum.













Tot in acest timp, Alaric se trezeste si este imtampinat de catre Stefanel. Amicul de pahar al vampirilor il convinge pe stefan sa ia masuri nu tocmai favorabile... vom vedea in curand cum va arata Alaric dupa ce Stefan ii aplica tratamentul special.
Revenim la Elena, Damon si Jeremy care au ajuns la casa lui Mary Porter. Nu au nici o idee ce se va intampla acolo.














Asa, Damon si Elena intra in casa, iar totul pare destul de in regula...aproape in regula.
Ok, aceasta este Mary Porter:
Mda, aceasta a fost ucisa inainte ca ei sa ajunga la ea. Iar ucigasul este nimeni altul decat:
Scumpul nostru Kol 

Back to Alaric & Stefan. Bietul Alaric este lovit cu brutalitate de catre vampir, incercand din rasputeri sa-i faca prezenta partea intunecata.

In cele din urma, after-ego-ul lui Alaric isi incearca si el norocul cu Stefan, care e din cale afara de furios.

Ne intoarcem la casa lui Mary, unde are loc inca o incaierare.
Hmm, pare draguta :D

Damon isi ia bataie iar si Elena este lovita la cap de catre Kol. Violent tip...

Ne intoarcem la "EVIL" Alaric si nerabdatorul Stefanel care incearca sa-l omoare, iar acesta ii spune despre tepusa si locatia ei. Acolo nici un vampir nu poate intra.


Stefan incearca sa sune pe cineva, dar il vede pe Klaus impreuna cu 'Rebekah' , asteptandu-l

Schimbam decorul si ajungem la Damon si Elena
Acesta observa lovtura Elenei, fiind foarte tandru, insa ea se intoarce.
Atunci, Damon o intreaba ce-i cu toata calatoria aceasta, de ce l-a sarutat. Ea ii raspunde ca incearca sa-si dea seama daca simte ceva sau nu pentru el. Atunci, Damon poarta o mica cearta cu Elena, apoi ii spune ca de data aceasta nu va mai face lucrurile usoare pentru ea; va trebui sa-si dea seama singura.

Back to Salvatore house
Alaric si-a luat-o pe coaja rau, iar 'Rebekah' porneste cu el pentru a recupera tepusa. Stefanel, inca nervos, il da afara pe Klaus din casa lui.

Elena si Damon se intorc acasa cu Jeremy intre timp. Nu vorbesc intre ei. Apare si Rose, care ii spune lui Jeremy ca s-au certat, apoi ii impartaseste opinia ei despre Stefan-Elena-Damon.
Aceasta este


Aceasta nu este toata partea convorbirii, asa ca am sa citez, pentru a va aminti spusele lui Rose
"S-au certat. Stiu ca vrei sa pui capat. S-o protejezi de el. Dar esti tanar, nu vezi ce vad eu. Nu e doar faptul ca ea il face o persoana mai buna. Ea o face, dar si el o schimba pe ea. Damon o provoaca, o surprinde. O face sa se indoiasca de viata ei, de toata credintele ei. Stefan este diferit. Dragostea lui este pura si intotdeauna va fi bun pentru ea. Damon ori este cel mai bun lucru pentru ea, sau cel mai rau."
Hmm, Jeremy se pare ca Rose ti-a dat ceva de gandit. Am auzit ca in final vei face o decizie care va schimba totul. Ei bine, sper sa te gandesti mult la ce vei hotari.

Nu i-am mai vazut de ceva timp pe Tyler si Caroline. Sa vedem ce fac.

Tyler doreste sa ramana peste noapte la iubita lui, insa cand vede desenul pe care i l-a daruit Klaus, pleaca.


Acum, sa aflam ce mai fac Alaric si 'Rebekah'. Cred ca ati observat ca de la ultimile acte in care apare ea, i-am pus numele in ghilimele. Asta pentru ca ea nu e de fapt Rebekah, ci Esther, care se aliaza cu Alaric pentru a-i distruge pe originali si o data cu ei, toata rasa existenta de vampiri.



Ok, asta a fost, primul meu recap. A iesit destul de bine dupa parerea mea, insa as dori sa stiu si parerea voastra.

2 comentarii:

  1. buna sunt cea care a intrebat de katherine...daca va mai aduceti aminte.vreau sa spun ca ador aceasta postare.capturile le-ai facut tu?a si ador cum ai scris si chiar daca e primul recapp sa stii ca e foarte foarte reusit sa mai faci de acum in colo.chiar arata foarte cool.sunt curioasa cate ore tia luat?si ador ca ai pus accent pe fazele cu delena si le-ai povestit foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da imi aduc aminte de tine :) Iti multumesc foarte mult, chiar am muncit . Da, capturile sunt facute de mine. Ei bine, e foarte mult de munca pentru a face un astfel de articol. Nu stiam ca ii va placea cuiva, nici macar nu ma gandeam sa se intample asta. Sunt satisfacuta de rezultat, fiind si primul pe cxare il fac. Voi incerca sa mai fac, insa nu promit nimic. Urmatoarele vor fi mai scurte. Daca esti curioasa, pai am inceput articolul la 4 dimineata. Am scris pana la 7, apoi am continuat de la 14 pana la ora 16, cand l-am terminat. In concluzie mi-a luat aproximativ 5 h.. Sunt fan infocat Delena, chiar daca stiu ca in final Elena tot cu Stefan va ramane, "mereu a fost Stefan si mereu va fi el". :) Oricum eu continui sa am sperante si astept cu sufletul la gura ultimul episod, in care se zvoneste ca Damon... da Damon va muri. Nu ar trebui sa-l omoare pe el. Adica, el face tot show-ul dupa parerea mea.

      Ștergere