Delena vs Stelena

joi, 19 aprilie 2012

Kristen Stewart planuieste o intalnire cu Robert Pattinson...si cu mama ei



V-am informat mai demult despre batalia de milioane de la festivalul de la Cannes ce ar putea avea loc intre cuplul nostru preferat, Kristen Stewart si Robert Pattinson, din moment ce 'On the Road' cu Stewart si 'Cosmopolis' cu Pattinson concureaza in acest an.

Dar acum am aflat ca totul se bazeaza pe sprijin in Sudul Frantei - si nu doar de la iubitul lui Kristen.

Sa vorbim mai intai despre domnul Pattinson.Se pare ca nu va trebui sa asteptam pana 'Breaking Dawn part. 2' ajunge in cinematografe in noiembrie pentru a-i vedea pe R.Pattz si K. Stew impreuna pe covorul rosu. Sursele ne spun ca Rob va fi alaturi de Kristen la premiera 'On the Road'.

Da, cuplul va iesi in public si am aflat cate ceva despre planurile de calatorie ale acestora.

Ceea ce inseamna ca poate vom avea parte de mai multe poze cu ei decat unele facute de paparazzi cu ei pe o plaja (sau un iacht... sau orice alt loc adesea frecventat de vedete la Cannes).

Dar se pare ca cei doi nu vor fi singuri: mama lui Kristen, Jules Stewart, va merge si ea la Cannes!

Poate ca e modul lui Jules de a accepta public relatia fiicei ei cu Rob? Stim deja ca familiile se inteleg bine intre ele, deci... cui ii pasa?

Dar ce e ciudat este ca o va vedea pe fetita sa dulce si micuta devenind sexy pe marele ecran (Marylou, rolul lui Kristen din 'On the Road', este o fata destul de obraznica, nu stiati?). La naiba, Kristen apare topless in trailer-ul filmului!

Cred ca Jules s-a obisnuit de acum cu asta, din moment ce in filmele in care a jucat Kristen, ba era o stripperita, prostituata cu jumatate de norma, ba o vedeta rock, drogata si gay.

Mai mult, Jules Stewart a produs si ea un film destul de controversat care urmeaza sa se lanseze. Cred ca e o trasatura de familie!

Oricum, chiar daca unii spun ca trei sunt prea multi, ne bucuram sa avem programata o intalnire Robsten.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu