Delena vs Stelena

luni, 16 aprilie 2012

Kristen si-a sarbatorit ziua de nastere cu Rob,dansatoare burlesque si muzica veche.


Actrita din SWATH si iubitul ei , Robert Pattinson , impreuna cu 15 prieteni apropiati au sarbatorit sambata seara ziua actritei . Un martor a spus pentru E!News ca sarbatorita si al ei partener s-au distrat la Harvard & Stone ." Aveau multe bauturi pe bar si pareau sa se distreze ! " spune spectatorul despre cuplul din Zori de Zi .


Deci erau Rob si Kristen imbracati ca pentru ocazie ?


" Kristen purta un tricou negru , jacheta de piele neagra si blugi , in timp ce Rob ,  era imbracat cu un tricou Addidas , iar barba o avea crescuta " spune observatorul . " Nimeni nu parea sa observe ca ei sunt acolo " .


Grupul chiar s-a bucurat de ceva special pentru acea zi speciala . " La bar avea loc un Show Burlesque , la fiecare 30 de minute si urmareau si ei ."In afara de asta Rob si Kristen au stat linistiti , alegand sa vorbeasca cu prietenii decat sa danseze pe muzica ."Kristen parea fericita alaturi de prietenile ei " adauga martorul . "Ea n-a dansat deloc . Nici Rob . Dar prietenii lor chiar se bucurau de muzica "Cuplul Twilight n-au aratat semne de afectiune in fata celor din club , dar la plecare , au iesit tinandu-se de mana , pe la 1:30 a.m. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu