Delena vs Stelena

sâmbătă, 7 iulie 2012

Spoiler !! Tvd : Season 4 episode 1 and 2


        In episodul 4x1 , caracterul Pastor Young intra in cast . Fata lui April Young intra si ea in cast in episodul 4x2 . Pastor Young uraste vampirii , el o ameninta pe Meredith ca va anunta siretlicul ei , acela de a folosi sangele de vampir pentru vindecarea pacientiilor . Pastor Young il captureaza pe Damon folosind-ul ca momeala pentru al captura si pe celalalt frate Salvatore , Stefan .
      April Young se intoarce in oras dupa ce tatal ei moare , pentru a participa la inmormantarea lui .
Connor Owens apare in cast pentru episodul 4x2 . Ii arata lui Damon un dosar , pastrat de el demult si il ameninta pe Damon . Connor si Tyler se sustin unul pe celalalt avand fiecare ceva ce vrea celalalt (cunoasterea cum un blestem este declansat si locatia unei pietre speciale ) .

      April Young este un nou personal ce apare in sezonul 4 episodul 2 . Este o fata de 16 ani care se intoarce in Mistyc Falls , orasul in care sa nacut , ea isi aminteste de Jeremy si Elena din copilaria ei . Ea a fost departe intr-o scoala privata in ultimii ani . Ea decide sa se mute inapoi in oras dupa moartea tatalui ei , gand o vom vedea in doliu pe sarmana April .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu